mardi 12 mai 2015

Exàmens DELF SCOLAIRE9 alumnes del nostre centre s’han presentat als exàmens del DELF SCOLAIRE!

El passat 27 i 29 d’abril es van dur a terme els exàmens escrits del DELF Scolaire, mentre que el 4 i 5 de maig es va fer la part oral. Enguany el centre examinador ha estat l’ Institut La Llauna de Badalona.

Els diplomes DELF (Diplôme d’Étude en Langue Française) són els diplomes oficials en llengua francesa, reconeguts internacionalment en 172 països. La seva validesa és definitiva. Afavoreixen la mobilitat estudiantil internacional ja que certifiquen el coneixement de la llengua francesa.

El DELF Scolaire s'emmarca dins d'un acord entre el Servei de Cooperació i d'Acció Cultural de l’ambaixada de França i el Departament d'Ensenyament. Té el mateix valor que el DELF d'adults però els temes de l'examen s'adapten per a l'edat adolescent. L'avantatge d'aquest model és que ofereix unes taxes preferents a l'alumnat que s'hi inscriu des del centre educatiu. L'alumnat es pot presentar a un dels dos diplomes que es convoquen. El primer és d'un nivell A2 i el segon correspon al nivell B1 del Marc Comú Europeu de Referència per a les Llengües. Us recordem que a Catalunya és obligatori certificar un nivell B1 en una llengua estrangera per poder obtenir un Grau Universitari.

Ara només toca esperar el 12 de juny per conèixer els resultats. Molta sort a tothom!!!

Aucun commentaire:

Enregistrer un commentaire